Hoppa till huvudmenyn Till startsidan Nyheter Till sök Kontakta oss Om webbplatsen

Myndigheten för delaktighet i sociala medier

Vi använder sociala medier för att nå fram och skapa dialog med våra målgrupper. Här listar vi myndighetens kanaler i sociala medier. Följ oss gärna!

I Myndigheten för delaktighets sociala kanaler vill vi berätta vad som händer inom vår verksamhet och vad andra offentliga aktörer gör inom funktionshindersområdet. Kanalerna är även en kunskapsplattform där vi delar med oss av olika verktyg som kan användas i arbetet för att samhället ska bli användbart och tillgängligt för alla.

Våra primära målgrupper är tjänstepersoner som arbetar på myndigheter, regioner och kommuner.

Vi finns i sociala medier vardagar klockan 9.00-16.00. Vi försöker besvara frågor och kommentarer inom ett dygn.

Våra kanaler i sociala medier

Facebook

På vår officiella Facebooksida Myndigheten för delaktighet vill vi ha dialog med dig som arbetar med funktionshindersfrågor inom offentlig sektor, är arbetsgivare eller är allmänt intresserad av vår verksamhet och de frågor myndigheten arbetar med.

Facebook Myndigheten för delaktighet

Våra grupper på Facebook

Forum välfärdsteknologi. En sluten grupp för er som arbetare med välfärdsteknologi.

Forum Välfärdsteknologi

Linkedin

På Linkedin vill vi ha dialog med dig som kommer i kontakt med funktionshindersfrågorna i ditt arbete. Vi vill också väcka intresse för oss som arbetsgivare.

Linkedin Myndigheten för delaktighet

Instagram

På vårt Instagramkonto kan du följa vad som händer i vår vardag på myndigheten. Vi är inte aktiva i kanalen, utan använder den sporadiskt.

Instagram myndigheten.for.delaktighet

Youtube

På Youtube hittar du myndighetens filmer. Det är också här som du kan titta på våra direktsända seminarier och konferenser.

Youtube MFDse

Viktigt att tänka på

Alla inlägg och kommentarer som du skriver i våra kanaler på sociala medier är allmänna handlingar. Det betyder att de kan komma att diarieföras. Vi arkiverar också delar av kanalerna enligt arkivlagen.

Regler för sociala medier

Vi vill att alla som kommenterar och diskuterar våra inlägg håller sig till sakfrågan, har en god ton och visar respekt mot andra som skriver i kanalen.

Vi tar bort alla inlägg och kommentarer som innehåller känsliga uppgifter, till exempel personuppgifter. Vi tar också bort inlägg och kommentarer som innehåller:

  • Förtal, personliga angrepp eller förolämpningar
  • Kränkande uttalande med rasistiska, sexistiska eller homofobiska undertoner
  • Hets mot folkgrupp och andra trakasserier
  • Olovliga våldsskildringar eller pornografi
  • Uppmaningar till brott eller annan brottslig verksamhet
  • Olovligt bruk av upphovsrättsligt skyddat material
  • Kommersiella budskap, reklam eller spam
  • Användare som upprepade gånger bryter mot dessa regler, eller reglerna för de olika sociala medierna, kan komma att blockeras.