Hoppa till huvudmenyn Till startsidan Nyheter Till sök Kontakta oss Om webbplatsen
29
maj

Lunchwebbinarium tema ålderism: Rekrytera fördomsfritt och främja mångfald på arbetsplatsen

12:00 - 13:00, Digitalt

Vilka vinster finns det med att rekrytera och behålla senior kompetens och hur gör andra för att öka lärandet mellan äldre och yngre på arbetsplatsen? Om detta berättar John Mellkvist, utsedd till årets Superkommunikatör 2023 och 2019 av Resumé och författare till boken ”Välj din ålder”.

Utöver sin seniora roll på Kreab Stockholm är han generalsekreterare för Pluskommissionen en flitigt anlitad föreläsare inom åldersfrågor. 


Efter John Mellkvists framförande leder Malin Ekman Aldén, generaldirektör på MFD ett samtal mellan John och Kim Granqvist, chef för Rekryteringscenter på Arbetsförmedlingen. 

Seminariet riktar sig främst till chefer, rekryterare och personalansvariga men även till en intresserad allmänhet.

Anmäl dig här

Webbinariet är kostnadsfritt.
Anmäl dig här

Lunchwebbinarium 

Förhoppningen är att vi alla ska leva länge men vilka hinder står i vägen för äldres delaktighet i samhället och vilka lösningar finns? 
I MFD:s webbinarieserie har vi bjudit in några av Sveriges mest framstående namn inom åldersfrågor för att sprida kunskap och samtala om hur vi bryter normer och motverkar ålderism. Du kan välja att delta vid alla tillfällen eller anmäla dig till tillfället som är mest intressant för dig.
Vi kommer att både ha teckenspråkstolkar och textning i sändningen. 

24 maj Lunchwebbinarium tema ålderism: Samhällsplanering för alla åldrar, en klok investering eller välgörenhet? (mfd.se)