Hoppa till huvudmenyn Till startsidan Nyheter Till sök Kontakta oss Om webbplatsen

Undersökningspanelen Rivkraft

Myndigheten för delaktighet har en undersökningspanel som heter Rivkraft. Deltagare i panelen har alla en funktionsnedsättning.
Männsikor som minglar på  fikapaus av en seminariedag.

Panelen svarar på frågor om levnadsvillkor och tillgänglighet

I Myndigheten för delaktighets undersökningspanel deltar över 3200 personer. Alla som är 18 år eller äldre och har en eller flera funktionsnedsättningar kan anmäla sig till panelen. Deltagarna svarar på enkäterna tre till fyra gånger per år.

Undersökningspanelen är ett sätt för MFD att ta del av kunskap om och erfarenhet av att leva med funktionsnedsättning. Genom enkätsvaren får myndigheten reda på hur samhällets insatser och miljö påverkar människors vardag.

Syftet med Rivkraft är att fånga upp hinder för delaktighet i samhället som personer med funktionsnedsättning upplever och identifiera möjliga lösningar.

Gå med i Rivkraft

Anmäl dig här om du vill gå med i undersökningspanelen.
Anmäl dig till Rivkraft

Vad händer med resultatet?

Resultaten används av Myndigheten för delaktighet, av andra myndigheter och offentliga aktörer och kompletterar annan statistik. Syftet med panelen är att fånga upp hinder för delaktighet i samhället som personer med funktionsnedsättning upplever och identifiera möjliga lösningar som finns.

Kunskapsunderlag

Frågor om undersöknings­panelen Rivkraft

Om du har frågor kan du kontakta oss via e-post rivkraft@mfd.se eller ringa på telefonnummer 08-600 84 00.

Myndigheten för delaktighet/Rivkraft följer Dataskyddsförordningen (GDPR)

Myndigheten för delaktighet/Rivkraft följer Dataskyddsförordningen (GDPR). Det är en förordning där det står vad man får göra och inte får göra med personuppgifter.

Myndigheten för delaktighets personuppgiftspolicy

Den finns även i lättläst. 

Så tar vi hand om dina personuppgifter