Anmäl dig till MFD:s konferenser om välfärdsteknik

Folk framför stor skärm på utomhusbio

Nu kan du anmäla dig till höstens fem regionala konferenser om välfärdsteknik. Konferenserna kommer att hållas i Falun, Eskilstuna, Trollhättan, Malmö och Karlskrona under oktober och november månad.

Välfärdsteknik är digital teknik som skapar möjligheter för personer med funktionsnedsättning i alla åldrar att känna ökad trygghet och bli mer delaktiga, aktiva och självständiga. På konferenserna får du inspiration och kunskap om hur din verksamhet genom ett systematiskt arbetssätt kan införa och använda digital teknik.

Myndigheten för delaktighet arrangerar konferenserna tillsammans med bland andra Sveriges Kommuner och Landsting, Swedish Standards Institute, Upphandlingsmyndigheten och Socialstyrelsen. Konferenserna är kostnadsfria. Lunch och fika ingår. 

Här hittar du program för de fem konferenserna:
Program konferens Falun 10 oktober
Program konferens Eskilstuna 13 oktober
Program konferens Trollhättan 25 oktober
Program konferens Malmö 8 november
Program konferens Karlskrona 23 november

Målgrupp

Konferenserna riktar sig i första hand till enhetschefer samt avdelnings- och områdeschefer inom socialtjänst och hemsjukvård, men även till andra personer som har en central roll i arbetet med att införa digital teknik.

Anmälan

Klicka här för att anmäla dig till konferenserna

Anmälningsverktyget är under utveckling. Har du problem att anmäla dig via verktyget kontakta helene.sundewall@mfd.se

Vid konferensen vill vi att alla undviker att ha parfym och andra doftande produkter på sig. Skicka gärna inbjudan vidare till dina kollegor och andra intresserade.

Vid frågor

Kontakta Helene Sundewall, telefon: 08-600 84 26, e-post helene.sundewall@mfd.se

Publicerad: 2017-09-04
Dela: