Delaktighetsdagen 2018

Vattenfall med konserthuset i Norrköping i bakgrunden

Den 5 december arrangerar Myndigheten för delaktighet en dag för inspiration, nätverkande och kunskap. Utgångspunkten för dagen är FN:s konvention om rättigheter för personer med funktionsnedsättning. Årets konferens äger rum i Norrköping.

På Delaktighetsdagen samlas kommuner, regioner, myndigheter och funktionshindersrörelsen för att diskutera funktionshinderfrågor och vad som krävs för att skapa full delaktighet för alla i samhället.

Under konferensen kommer vi att få höra om arbetet i styrutredningen för funktionshinderspolitiken och ta del av andra aktuella frågor inom området. Ett antal inspirerande och lärande exempel om rätten till en inkluderande utbildning och rätten till arbete kommer att presenteras och diskuteras.

Vi återkommer med ett detaljerat program inom kort.

Målgrupp

Konferensen riktar sig främst till dig som är chef inom förvaltning, strateg inom mänskliga rättigheter, tillgänglighet och hållbarhet eller utvecklingsledare i kommun, region eller myndighet.

Tid och plats

Programmet startar klockan 10:00 och avslutas 16:15 den 5 december. Registrering och kaffe med smörgås från klockan 09.15.

I år håller vi konferensen i Flygeln på Louis de Geer Konsert & Kongress i Norrköping.

Pris

Konferensen är gratis. Det går bra att överlåta platsen till en kollega om du får förhinder.

Anmälan

Anmäl dig senast onsdagen den 14 november i MFD:s anmälningssystem.

Kontakt

Har du frågor går det bra att höra av dig till oss på e-post: info@mfd.se.

Senast granskad: 2018-10-09
Dela: